Thursday, October 17, 2013

Koffein

KOFFEIN I KAFFE INHOLDSFORTEGNELSE Formål ........... s.3 Teori ........... s.3-5 Fremgangsmåde s.6-7 Resultatbehandling s.8 Diskussion .. s. 9 Konklusion s.9-10 Formål: Formå permit med dette forsøg er at eftervise om kaffeproduktet indeholder det mængde koffein forskriften INTERNATIONAL stock(a) ISO 10095 viser. Teori: Metodevalidering: Metodevalidering har som hensigt at sørge for at en accustomed metode tilfredsstiller ISO kvalitetetskrav. Når man validere en metode benytter man sig af forskellige parametre. Disse siger på hver hell måde om meto hideout er optimal. Vi har valideret på følgende parameteret: Robusthed: Her måles om meto hideaway resultat påvirkes når der fortages ændringer og tåler belastninger. Det kan være ændringer i flowet, kolonnetemperatur eller en ændring i hideout mobile fases sam manpowersætning. Nøjagtighed: Et apparats nøjagtighed fortæller hvordan den målte værdi ligger i forho ld til den sande værdi.
bestessaycheap.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
For at kunne vurdere dette opererer man med begrebet nøjagtighed, som fremkommer ved sammenligning af de målte analyseresultater med et anerkendt rigtigt analyseresultat: den nominelle værdi. Nøjagtighed kan kun beregnes, når de analyserede prøver har en kendt koncentration (nominel værdi) af det stof, der bestemmes. En nominel værdi kendes ikke for virkelige prøver, men begrebet er vigtigt i adjournømmelsen af en analysemetodes eller et laboratoriums evne til at producere rigtige værdier. I forbindelse med metodevalidering fremstiller man derfor prøver, hvor den nominelle værdi er kendt. Så vi kan k ontrollere, hvor tæt analyserne kan komme p! å den rigtige værdi. Dette kaldes kontrol af genfinding. Begrebet nøjagtighed angiver, hvor tæt det enkelte analyseresultat og den nominelle værdi ligger på hinanden. Da nøjagtighed bestemmes ud fra det enkelte analyseresultat,...If you want to get a full essay, order it on our website: BestEssayCheap.com

If you want to get a full essay, visit our page: cheap essay

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.